RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Частину України знову накриють дощі: чого ще чекати від погоди

Вівторок, 12 квітня, в погодному відношенні в Україні буде дуже різнорідним, денна температура повітря коливатиметься від +2 до +16 градусів, на значній частині очікуються дощі, подекуди - з мокрим снігом.

Про це свідчать прогнози Meteoprog.

Опади пройдуть у південних, центральних, східних та північних областях. Подекуди очікуються значні дощі, вночі - з мокрим снігом. У західних областях удень можливий невеликий дощ.

Вдень 12 квітня стовпчики термометрів в Україні показуватимуть +7...+12 градусів. Найтепліше на сході - до 16 градусів тепла. Найнижчі температури очікуються в Сумській та Полтавській областях - від 2 до 7 градусів з позначкою "плюс".

У середу, 13 квітня , нестійкий характер погоди утримається на Лівобережжі України: прогнозуються помірні, подекуди сильні дощі. Вночі та вранці місцями вони супроводжуватимуться мокрим снігом. На решті території України опадів не очікується.

Нічна температура повітря становитиме +1...+6 градусів, у Карпатському регіоні стовпчики термометрів опустяться нижче за нуль -5...0 градусів. На сході України прогнозується від 4 до 9 градусів тепла, а вдень повітря прогріється до +8…+13 градусів. У Сумській, центральних областях та у Приазов'ї буде прохолодніше - від 3 до 8 градусів вище за нуль.

Раніше "Апостроф" розповідав про прогноз погоди на кожен місяць прийдешнього літа.