RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Окупанти зіткнулися з величезними проблемами через погоду в Україні

Унаслідок несприятливих погодних умов російські окупаційні війська не можуть проводити наступ, пересувати техніку та піднімати в небо літаки, що дає підрозділам ЗСУ зміцнити свої позиції перед новим етапом вторгнення РФ.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Погодні умови не дають окупантам активізувати наступ, тому українські захисники можуть ще краще підготуватись до ескалації конфлікту та другого етапу війни, який розпочнеться найближчим часом.

"Сьогодні почув безліч скарг на погану погоду. Якщо вас дійсно непокоять такі дрібниці, подивіться на це з іншого боку. Через рясні дощі окупанти зараз сидять по коліно в болоті, деморалізовані, виснажені. Їхня техніка не може нормально пересуватись, літаки в повітря не піднімаються", - написав Лукашук.

Також він повідомив, що підрозділи ЗСУ не дають окупантам закріпитися на Херсонському напрямку і відганяють їх вглиб Херсонщини.

"На інших напрямах – Донецькому, Харківському, Запорізькому – ситуація також під повним контролем Збройних сил України", - додав глава Дніпропетровської облради.

Раніше "Апостроф" писав, що на Україну насуваються зливи та холод.