RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У захопленому Мелітополі окупанти вкрали мільйони та залишили людей без пенсій

Вже понад півтора місяці Мелітополь перебуває під російською окупацією. Російські військові всіляко тероризують місцевих жителів, 5 квітня викрали з відділення Укрпошти 3 мільйони гривень, які були призначені на виплату пенсій та зарплат.

Про це повідомляє "РІА Мелітополь".

Того дня близько 10 озброєних військових РФ увірвалися до 18-го відділення Укрпошти, розташованого за адресою пр. 50-річчя Перемоги, 49. Вони взяли в полон кількох співробітників пошти, а мішки з грошима відвезли.

У відділенні була велика сума грошей – близько 3 мільйонів гривень. Частина коштів надійшли від приватних підприємств, а частину привезли із Запоріжжя на видачу пенсій та зарплат листоношам Мелітополя та району.

Мер Мелітополя Іван Федоров заявив, що на його думку, гроші було вкрадено за наведенням так званої "глави військово-цивільної адміністрації" Галини Данильченко, яку призначили окупанти. Саме цим можна пояснити той факт, що гауляйтерка під час своїх "брифінгов" жодного слова не сказала про викрадення 3 мільйонів гривень із пошти серед білого дня.

Як повідомляв "Апостроф", захоплений росіянами Мелітополь не перестає чинити опір окупантам - днями в місті невідомий розстріляв автомобіль окупантів з літерою Z.