RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Українських баб ґвалтуй: журналісти вирахували російського окупанта та його дружину-"порадницю"

Журналісти "Схем" разом із російською редакцією Радіо Свобода знайшли фігурантів розмови, у якій дружина окупанта заохочувала його ґвалтувати українок. Виявилось, російський військовий в минулому строковик Росгвардії - він брав участь в окупації Криму, а з початку повномасштабної війни вторгнувся на Херсонщину.

Про це пишуть у Радіо Свобода.

"Героями" розмови була сімейна пара Романа та Ольги Биковських, що після окупації Росією Криму перебрались у Феодосію. Вони мають 5-річного сина. У російській соцмережі "Вконтакте" жінка, яка радила чоловіку ґвалтувати "українських баб", вказала, що головне в житті для неї це "сім'я та діти", а її життєвим кредом є "Навчіться нікому нічого не розповідати. Ось тоді все буде добре". Зауважимо, що окупантська дружина хоч і радила ґвалтувати, але просила не розповідати їй про це. Вочевидь, дійсно слідує своїм заповідям.

Окрім цього, журналісти знайшли оголошення, згідно з якими вона шукала роботу по догляду за дітьми. У соціальних мережах Ольга Бикова намагається показати з себе зразкову дружину, що чекає свого чоловіка зі служби, фотографується біля пам'ятника закоханих, закликає збирати грошову допомогу на операцію збитій на дорожі собакі. Однак, її справжнє обличчя проявилось у цинічному закликі до зґвалтування українських жінок.

Також журналісти змогли поговорити з Романом та Ольгою Биковськими. Окупант підтвердив своє ім'я та прізвище, але сказав, що зараз не на Херсонщині, а у військовому шпиталі у Севастополі. Ольга повідомила, що незнає, де саме лікується чоловік та перервала розмову. Ці двоє заперечили, що то була їхня розмова, однак голоси на плівці та в телефонних розмовах із журналістами були ідентичні.

Роман Биковський був десантником 108-го штурмового полку у повномасштабній війні Росії проти України, а раніше цей полк брав участь у захопленні Кримського півострова російськими військами. Його жінка, сидячи із дитиною в окупованому Росією Криму, рекомендувала й надалі знущатись з України, ґвалтуючи наших жінок.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що особистість російського окупанта-педофіла, який зґвалтував немовля, зафіксувавши це на відео, вже з'ясована.