RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Сильна молитва на Вербну неділю про захист сім'ї та дітей

Під час війни тисячі людей моляться за мир, убитих безневинних дітей, здоров'я захисників та своїх близьких, та благополуччя всієї країни. Вважається, що у Вербну неділю молитва має особливу силу.

Про те, як правильно молиться за здоров'я та дітей, і які молитви варто читати у Вербну неділю, розповідає "Апостроф".

Цього дня прийнято освячувати гілочки верби, які, як оберег, зберігають вдома весь рік. Освятити вербу можна вдома – обряд повинен виконувати старший член сім'ї за допомогою святої води, що залишилася після Хрещення, та молитви.

"Освячуються верби ці Благодаттю Всесвятого Духа і окропленням цієї води священні, в ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь!" – такі слова роблять вербу свяченою, яка приносить добро і здоров'я. Зазвичай молитва читається увечері напередодні Вербної неділі. Проте зробити це можна і безпосередньо у свято.

Молитва у Вербну неділю

Насамперед, у Вербне воскресіння слід молитися Господу Богу, Сину його Ісусу Христу та іншим святим. Тільки після цього можна звернутися до ангелів-охоронців.

Молитва про дітей у Вербну неділю

У Вербну неділю батьки читають особливу молитву про захист дітей від будь-яких негараздів.

"Всемогутній Боже! Вручаю своїх дітей Твоїй могучій опіці й охороні! Хорони їх, Господи, від усього, що може нанести шкоду їх здоров’ю, або наразити їх на небезпеку смерті. Але, передовсім, молю Тебе, найліпший Отче, хорони їх від небезпек, що загрожують їх душі. Відвертай, Боже, своєю всемогучою рукою від моїх дітей усе те, що може мати лихий вплив на їх невинне серце, або статися для них нагодою до злого. Хорони, Боже, моїх діточок від гріха! Пішли, молю Тебе, своїх святих Ангелів, щоб стерегли їх на дорозі життя. Всемогутній Боже й Отче, переведи щасливо моїх дітей через усі туземні небезпеки та бурі й дай, щоб вони дійшли щасливо до пристані спасіння. Амінь."

Раніше ми публікували найкращі відеолистівки та смс-вітання на Вербну неділю.