RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

Марки "Російський військовий корабель" можна буде придбати онлайн: в "Укрпошті" дали пояснення

У вівторок, 12 квітня, "Укрпошта" ввела в обіг поштові марки "Російський військовий корабель, йди на…!" . Вона стала дуже популярною, станом на 20 квітня продано вже 700 тисяч марок, більше у поштових відділеннях вони не продаються, але марки можна буде купити в інтернет-магазині.

Про це у Facebook повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Єдиний виняток – 20 квітня відділення на Майдані у Києві продаватиме марки тим, хто вчора не зміг їх отримати та записався до списку.

Смілянський розповів, що 100 тисяч марок виділять на продаж в інтернет-магазині Укрпошти.

"І починаючи з четверга, в нашому інтернет магазині зможуть придбати марки (2 листи на 1 замовлення) ті, хто раніше зробив замовлення в перші дні, а з п'ятниці будь-які клієнти в Україні або за її межами. Таким чином, ще більше 8300 клієнтів зможуть отримати марки", - пише він.

За його словами, решта тиражів буде використана для офіційних делегацій, музейних фондів та за філателістичними абонементами. Також кожен працівник Укрпошти зможе отримати одну марку. Крім того, невелику частину виділять на підтримку маркетингових акцій із українськими виробниками та підприємцями.

"Чи буде додатковий тираж цієї марки? Ні. Але ми знайшли вихід, як саме ця серія з кораблем буде продовжена, тому чекайте повідомлення на початку наступного тижня, як тільки ми підпишемо всі технічні моменти. Майки та інші речі з маркою вже зовсім скоро будуть у нашому інтернет магазині та відділеннях", - розповів Смілянський.

Як повідомляв "Апостроф", за п'ять днів було продано майже півмільйона марок "Російський військовий корабель, йди на…!" В інтернеті їх продають уже по 30 тисяч гривень .