RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Заява "Азова": Путін хоче ліквідувати потвор, які творили звірства на Київщині

Лідер фашистської Росії Володимир Путін, схоже, вирішив остаточно замістити сліди військових злочинів своєї армії в Бучі, для чого і кинув цих карателів у м'ясорубку в район Маріуполя.

Про це повідомили у полку спеціального призначення "Азов" Національної гвардії України.

Заступник командира полку Святослав Паламар (позивний "Калина") заявив, що окупанти перекинули в Маріуполь свіжі сили. Ймовірно, йдеться про ті підрозділи, які вчиняли військові злочини під Києвом.

Він відзначив характерну деталь – на бронетехніці було маркування "V". Ця техніка була під Києвом - нещодавно бійці "Азова" знищили ворожий танк із цим маркуванням.

"Це саме ті військові, які чинили злочини проти цивільного населення на Київському напрямку. Я вважаю, що таким чином Путін хоче замісти сліди та ліквідувати цих потвор, які чинили страшні звірства щодо наших громадян на Північному напрямку" , - заявив Паламар.

Нагадаємо, у Мережі з'явилися нові факти про 64-у бригаду російських збройних сил, особовий склад якої причетний до вбивств людей у Бучі під Києвом. У цьому підрозділі панують пекельні умови - дідівщина, тортури, доведення до суїцидів, вбивства, пагони та інші знущання.