RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Україну не вдасться завоювати: російський окупант у листуванні визнав поразку Росії

СБУ опублікувала скрини листування російського окупанта, який намагається захопити Україну, з товаришем. У ході розмови загарбник заявив, що "Україну не вдасться завоювати".

Про це повідомляється в Telegram-каналі СБУ.

Російський військовослужбовець також написав, що на теренах, куди заходять війська РФ, місцеві жителі різко негативно ставляться до окупантів.

"Успіхів немає, по суті. Тільки купу пацанів втратили й техніки. А захопити місто чи селище якесь нормально не виходить. Куди зайшли – то місцеві сильно проти нас", – скаржиться окупант.

Він додав, що ЗСУ знищили його підрозділ на 40%. Військовий також розмірковує про дезертирство та ділиться, що обіцяні виплати за поранення його не надто мотивують.

"За що це все – не розумію. Скільки пацанів поховали просто так! Я б такий, що теж втік якось! Жодних грошей не варто воно... Україну не вдасться завоювати", - підсумував окупант.

Як повідомляв "Апостроф", у перехопленій СБУ телефонній розмові інший окупант розповів, що на війну в Україну відправляють "наркоманів, дідів та повій у чоловічому вигляді".