RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У секс-шопі розпродаж: мережі вразило відео із луганськими "сестрами перемоги"

На одному з пропагандистських каналів у Telegram з'явилося відео з переодягненими у вульгарних медсестер дівчатами в окупованому Луганську, які називають себе активістками молодіжного руху "Сестри Перемоги". Вони роздавали великодні паски та іконки рашистам. Мережі повеселіло це відео.

На відео, яке опублікував Telegram-канал "першого інформаційного агентства" так званої "ЛНР".

Дівчата у сукнях та у всій необхідній атрибутиці для створення образу "медсестри" роздавали російським рашистам з "Народної міліції", окупаційним МВС "ЛНР" та "другій армії світу" паски на Великдень разом із іконками.

У мережі відразу ж піднялася тема нарядів дівчат, які порівнюють із фільмів для дорослих та із секс-шопу.

"Онліфанс закрили, треба ж якось дамам заробляти", "От цікаво русня що не розуміє що це показуха ... що їх просто обдурюють на примітивному рівні", "Ескортниці йдуть на війну", "У секс-шопі розпродаж" , "У мене вчора собака пережер...такі кулічі наклав, я не знав що у них така акція буде, можу вислати новою поштою...", "Схоже, розграбували якийсь український секс-шоп", "Соски Перемоги привезли паски","Вульгарна нудотна вульгарність...", - пишуть у соцмережах українські користувачі.

Раніше ми писали, що українці діляться фото незвичайних писанок на Великдень, на яких пишуть "Слава ЗСУ" та інші паралелі з повномасштабною війною в Україні.