RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Син проти батька: історія двох українців, котрі опинилися на війні по різні боки барикад

Український захисник Євгеній ще в 2014 році пішов обороняти України, у той час як його батько добровільно перейшов на сторону сепаратистів. Тоді батько Євгена неодноразово розпускав плітки про смерть свого сина, підписував розстрільні списки та працював на російських окупантів, однак це не допомогло йому уникнути загибелі.

Про те, як це бути по різні боки барикад з найріднішою людиною, "Апостроф TV", дізнався у Євгенія.

У 2014 році, коли розпочалась війна на сході України, Євгеній із позивним "Син" став на захист України, а його батько "Зубар" зрадив рідну землю, перейшовши на сторону російських бойовиків: брав участь у захопленні адміністративних будівль у Слов'янську, підписував позасудові розстрільні списки українців та був секретарем злочинного трибуналу.

Вже в 2020 році після оприлюднення документів, як каже Євгеній, "по Слов'янську", тобто про злодіяння сепаратистів, у його здорового батька зупинилося серце. Син підозрює, що той помер не своєю смертю.

У чоловіків завжди були сварки на ґрунті патріотизму, оскільки батько не підтримував позицію сина. Хлопець сказав, що любов до України йому прищеплювала бабуся по материній лінії.

Тепер Євгеній знову став до оборони України від повномасштабного вторгнення країни-терориста Росії. Він впевнений - попереду щасливе майбутнє.

Раніше "Апостроф" писав про 13 так званих "досягнень" країни-окупанта Росії, до яких входять масові розстріли мирних українців, ґвалтування жінок та дітей, десятки знищених міст і сел, а також величезні втрати самих загарбників.