RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Навмисне вбивають мирне населення: окупанти продовжують грубо порушувати закони війни - запис розмови

Російські окупанти вчиняють жорстокі воєнні злочини проти мирного населення України. Росіяни направляють у мирне селище танк, начинений тротилом та гвіздками, на дистанційному управлінні, щоб взірвати його посеред житлових будинків українців.

Про це свідчить аудіоперехоплення розмови росіян.

Так звана "друга армія світу" боїться вступати в прямий контакт з українськими військовослужбовцями, тому готують кроваві провокації, від яких може постраждати цивільне населення.

Фрагмент із розмови окупанта. Обережно! Присутня нецензурна лексика.

"Пойдем сейчас укропов крошить. Отжали у них танк, въеб*ли в него полтонны тротила, на*башили его полный, нах*й бл*дь, болтами, гайками, ху*йками… Помимо этого, бл*дь, обвешали его минами, птурами… Сделали на него дистанционное управление! Сейчас на пульте его в деревню запустим, посреди деревни как уеб*м! Там будет ба-бах", – із захватом розповідає загарбник.

Окупант сподівається, що за допомогою тротилу знищить все навколо, не думаючи про мирне населення в селі, яке постраждає від цього воєнного злочину.

"Всі перехоплення та зібрана інформація буде використана у міжнародних судах, щоб покарати кожного, хто чинив звірства на нашій землі!", - наголошують у СБУ.

Як свідчать перехоплені розмови окупантів, російські вояки бунтують та відмовляються повертатись на війну в Україну. Їх лякають величезні втрати, які вони понесли.