RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Почав Бучанську різанину: прокуратура назвала ім'я російського військового

Правоохоронні органи встановили особу першого підозрюваного у масових вбивствах українських громадян у Бучі Київської області.

Про це повідомила у Facebook генеральний прокурор України Ірина Венедиктова.

Підозрюваним виявився командир одного з підрозділів Росгвардії Сергій Колоцей. Саме його обличчя потрапило у кадр камери спостереження на одному з поштових відділень Республіки Білорусь.

На кадрах видно, що він разом із товаришами по службі відправляє в Росію вкрадені з будинків мирних українців речі - Колоцей відправив до рідного Ульяновська капот автомобільного багажника.

За даними українських правоохоронних органів, саме цей рашист вбив 18 березня чотирьох беззбройних чоловіків у Бучі. 29 березня він катував ще одного цивільного, змушуючи зізнатися його у підривній діяльності проти російської армії.

Також повідомляється, що він забрав проукраїнськи налаштованого місцевого мешканця "на підвал", де бив його руками, прикладом автомата та гардою ножа. Чоловіка вивозили на місце страти, де імітуючи розправу, стріляли біля його вуха.

У якості методів знущань і залякування потерпілого з боку Колоцея був примус полонених нюхати мертву людину.

Нагадаємо, російські окупанти не приховують справжніх цілей по відношенню до простих українців - у мережі з'явився запис розмови генерал-лейтенанта Андрія Гурулєва, де він прямо наказує знищувати українські будинки.