RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Подарунки на День матері: оригінальні ідеї подарунків на будь-який смак та бюджет

У другу неділю травня в Україні святкують День Матері – цього року свято припадає на 8 число. Цей день – додатковий привід порадувати свою матусю і продемонструвати їй свою любов.

Ідеї оригінальний, цікавих і потрібних подарунків публікує "Апостроф".

Пароочисник

Цей пристрій є незамінним помічником під час генерального прибирання. Завдяки гарячій парі пил, бруд і жир легко видаляються не залишаючи розводів. Крім цього, пристрій універсальний – він підходить для прибирання будь-якої поверхні, стійкої до високої температури. Пароочисником можна полірувати дзеркала та кахель, освіжити штори, м'які іграшки та інші вироби з текстилю.

Баночки для зберігання круп

Баночки для зберігання не лише допоможуть в організації на кухні, але й можуть слугувати декором для приміщення. Вони можуть бути виготовлені зі скла, пластику або металу. Найпопулярнішими є скляні банки з герметичними дерев'яними кришками. До них можна придбати стильні наклейки або перманентні маркери, щоб підписувати продукти на банках.

Стерилізатор для одягу

Такий девайс був особливо актуальним у пік коронавірусу, проте і зараз це потрібна річ. Завдяки цьому пристрою можна стерилізувати будь-які предмети, які розмістяться всередині одягу: телефони, маски, окуляри, косметика та одяг.

Світлодіодна маска для обличчя

Сучасний гаджет для омолодження шкіри обличчя працює через вплив світлових хвиль на шкіру. Така процедура називається LED-терапія. Кожен колір, що використовується в масці, відповідає за конкретну сферу застосування. Завдяки всім спектрам, які є в гаджеті, можна очистити та підтягнути шкіру обличчя, а також вирівняти тон та розгладити зморшки. Щоправда, виробники попереджають, що прилад важливо використовувати у поєднанні з масками, сироватками та кремами. Тому бажано їх також додати до подарунка.

Фітолампа

Якщо мама любить рослини, то фітолампа її точно порадує – вона стимулює фотосинтез та прискорює ріст насаджень. Процес відбувається завдяки тому, що світло джерела максимально наближене до сонячного. Таке рішення підходить для розведення розсади та квітів у домашніх умовах, а також вирощування різноманітних культур в агрокомплексах.

Електронна книга

Це хороший подарунок для книголюба. Хоча і досі точаться дискусії щодо різниці між паперовою та електронною книгами, переваги останньої очевидні – вона бюджетна, не займає місце на полиці і водночас може вмістити в собі цілу бібліотеку.

Настінний годинник

Цей пристрій актуальний навіть у наш час розвинених технологій, адже він залишається не лише зручним способом подивитися час, скажімо, вранці, одразу після пробудження, але і є чудовим елементом інтер'єру.

Машинка для зняття ковтунців

Така ідея подарунку може здатися дивною, але лише до першого застосування цього чудо-пристрою. Завдяки машинці для зняття кульок на одязі, що часто з'являються уже після другого-третього прання, можна оновити десятки речей.

Раніше ми публікували яскраві листівки та картинки з побажаннями.