RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В Україні потеплішає до +27 градусів: прогноз синоптиків на найближчі дні

В Україну йде довгоочікуване потепління в усіх регіонах - українців чекає висока температура повітря та сонячні дні, однак через різку зміну температурного режиму спостерігатимуться й грози.

Про прогноз погоди на найближчі дні свідчать карти погоди від Укргідрометцентру.

8 травня

Карта погоди станом на 8 травняФото: Укргідрометцентр

У цей день очікується сонячна погода з мінливою хмарністю на більшості територій України, у той час як на заході та півночі очікується дощі з грозами.

Нічна температура буде в межах від +6 до +9, однак у східних областях нижче: від +3 до +5 градусів. Удень температура по регіонах вирівняється і становитиме +18 +22 градуси.

9 травня

Карта погоди станом на 9 травняФото: Укргідрометцентр

9 травня погода різко зміниться - тепер дощі будуть майже на всій території України. Перемінна хмарність з проясненнями очікується лише у Львівській, Волинській, Рівненській, Київській областях та АР Крим.

Вночі температура повітря прогріється більше, аніж у попередні дні, та сягатиме +8 +10 градусів. Холодніше тільки в Луганській області - від +6 до +8 вночі. Денна температура у західних, північних та центральних областях становитиме від +13 до +17 градусів, а на сході та півдні значно тепліше: від +19 до +21 градуса.

10 травня

Карта погоди станом на 10 травняФото: Укргідрометцентр

Сонячна погода з перемінною хмарністю переважатиме на більшій частині території України. Сонце лиш не завітає у Полтавську, Сумську, Харківську, Луганську та Донецьку області.

Уночі в західних, північних, центральних та східних регіонах температура повітря становитиме від +3 і місяцями до +8 градусів. На півдні країни вночі +8+10 градусів. Водночас денна температура буде майже однакова скрізь: від +13 до +17 градусів за Цельсієм.

11 травня

Карта погоди станом на 11 травняФото: Укргідрометцентр

Кожна область України зможе насолодитися сонячною та теплою погодою.

Уночі, щоправда, стовпчик термометра опуститься до +2 +6 на заході, у північних областях очікується +1 +4 з імовірними заморозками, у центральних та східних областях від +2 до +5 градусів вночі. На півдні значно тепліше - від +4 до +9 градусів.

Денна температура в західних регіонах підніметься до позначок +20 до +24 градусів, водночас як у центральних, південних, північних та східних температура повітря залишаться на рівні попередніх днів: від +16 до +20 градусів.

12 травня

Карта погоди станом на 12 травняФото: Укргідрометцентр

12 травня в Україні очікується контрастна погода: на крайньому заході хмарно з проясненнями, у центрі та на півночі дощі з грозами, на сході та півдні сонячна погода.

Уночі на західних регіонах та Київській області стовпчик термометра покаже +9 +13 градусів, у центральних та північних +6 +9, у східних +5 +8, а на півдні України від +7 до +11 градусів тепла. Денна температура повітря у більшості областях коливатиметься від +19 до +25 градусів за Цельсієм.

Раніше "Апостроф" повідомляв про прогноз погоди від синоптика на весь травень.