RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Кістки окупантів "гріються" на сонці: фото та відео підбитих "літаючих танків"

Підрозділи Збройних Сил України вщент знищили російський гвинтокрил Ка-52 "Алігатор", або як на Росії його називають "Літаючий танк". Від ворожого гвинтокрила залишилась лише купка металобрухту, а від його пілотів - повністю обгорілі скелети.

Читайте також: Нова військова допомога Україні та загроза наступу на Київ: онлайн подій війни 9 травня

Про це повідомив та прикріпив фото директор Державного спеціалізованого видавництва "Мистецтво" Сергій Поночовний.

Українські військові знищили хвалену російську "летючу фортецю" за допомогою української зброї, і катапультно-амортизаційна система в Ка-52, яку росіяни називали єдиною у світі, не врятувала окупантів від загибелі. Від російських окупантів, як і від їхньої непереможної авіації, залишились лише обвуглені залишки - кістки та металобрухт.

"Кістки пілотів, які прилетіли нас вбивати та напевно вважали себе всесильними, тепер гріються на полі під українським сонцем. Нікому не потрібні, всіма забуті. Плоть згоріла й темною хмаринкою відлетіла на небеса. Їх рідні в Оркостані можливо оббили всі пороги військкоматів, маючи надію отримати компенсацію. Тіла немає. "Пропал безвести", - написав Поночовний.

Також він зазначив, що все ж розмістив інформацію у джерелах з пошуку зниклих безвісти, щоб надати координати тим, кого зацікавить місцезнаходження мертвих окупантів.

Увага! Фото та відео 18+! Не рекомендується до перегляду особам зі слабкою психікою, вагітним і неповнолітнім.

Раніше "Апостроф" писав про те, що ЗСУ влаштували окупантам справжнє пекло під Ізюмом, знищвши військову базу росіян.