RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

25 травня

Всі новини

День медсестри 2022: красиві СМС-вітання зі святом

Щорічно 12 травня відзначається Міжнародний день медичної сестри. Це чудова нагода ще раз подякувати та привітати представниць однієї з найгуманніших професій.

"Апостоф" зібрав найкрасивіші SMS-вітання для медсестер.

Вітаю із Міжнародним днем медсестри! Дякуємо за вашу дуже важливу і потрібну працю. Бажаю здоров'я, успіхів, сил та гарного настрою. Нехай робота приносить задоволення, а вдома панує любов та добробут!

У Міжнародний день медичної медсестри побажати хочу добрих пацієнтів та бравої діяльності, легкої роботи та великої удачі, відмінного здоров'я та поваги, прекрасного настрою та світлого щастя душі.

Вітаю із професійним святом, дорогі медсестри! Нехай хворі будуть щиро вдячні за вашу нелегку працю, робота приноситиме радість, задоволення та гідний дохід, а в особистому житті чекає здоров'я, успіх, затишок, тепло та любов!

***

Ти часто працюєш на зношування, допомагаючи іншим людям. Я бажаю тобі сил та здоров'я. І нехай твої добрі діла повернуться тобі сторицею. З Днем медсестри!

***

Професію медсестри може вибрати тільки по-справжньому чуйна і чуйна людина. Нехай і в твоєму житті таких людей буде якнайбільше. Зі святом!

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, як з'явилося свято Всесвітнього дня медсестриі як його відзначають.