RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Руський мір" прийшов у Маріуполь: як зараз виглядають руїни Драмтеатру

У мережі показали, як виглядає зруйнований російськими окупантами Донецький академічний обласний драматичний театр у Маріуполі.

Кадри опублікував журналіст Віталій Лейбін.

"Були вчора у Маріуполі, це апокаліпсис. У тому числі говорили з рятувальником та свідками з Драми та з лікарями у пологовому будинку лікарні №3, буде репортаж. Поки що публікую фото з Драмтеатру. Там зараз працюють співробітники МНС із регіонів Росії. На місці трагедії поки що знайдено чотири обгорілих мертвих тіла", - йдеться у дописі.



Співробітники МНС розповіли, що боялися знайти на цей час значно більше, каже він.

За їхніми оцінками, в момент вибуху в будівлі могло перебувати до півтисячі людей.



"Вчора було знайдено ще фрагмент тіла, часто знаходять невеликі фрагменти кісток, що обгоріли. МНСники не виключають, що багато тіл можуть бути знайдені під завалами головної зали, а частина тіл могли просто перетворитися на попіл, оскільки температура пожежі досягала 1000 градусів. У будівлі чується сильний гнильний запах, він мене налякав, але рятувальники пояснюють, що це запах кинутої їжі, залишилася риба під завалами", - зазначив він.

Також зазначив, що на руїнах будівлі досі залишаються особисті речі, а при вході в будівлю - щось на зразок меморіалу зі знайдених дитячих іграшок.

Раніше ми публікували супутниковий знімок зруйнованого Драмтеатру у Маріуполі.