RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Росія незабаром залишить територію України: важлива заява американського генерала

Незабаром Україна перейде в широкомасштабний контрнаступ, унаслідок чого вже до кінця літа 2022 року ЗСУ зможуть відкинути російське окупаційне військо до кордонів, які країна-терорист РФ займала до 23 лютого.

Таку заяву зробив колишній командувач армії США в Європі генерал Бен Ходжес в етері телеканалу CNN.

Він зазначив, що військові сили Росії щодня вичерпуються, у той час як Україна постійно отримує нові партії військової допомоги та посилює свою оборонозданість. На його думку, російські окупанти вже на межі переломного моменту у війні.

"Вважаю, росіяни вже наблизилися до кульмінації. Вони не мають сотень тисяч нових солдатів або нових танків, готових вступити в бій. І мені здається, йдеться про тижні, оскільки велика робота була зроблена Сполученими Штатами та їхніми союзниками, щоб найближчими тижнями збільшити потенціал України. Думаю, ми побачимо перехід України до контрнаступу, і, відверто кажучи, вони спробують до кінця літа повернути Росію на рубежі, які вона займала до 23 лютого", - припустив американський генерал

Раніше "Апостроф" писав, що Палата представників Сполучених Штатів проголосувала за додаткове виділення Україні 40 мільярдів доларів.