RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

"Укрпошта" випустить марки на честь перемоги Kalush Orchestra на Євробаченні

Національний оператор поштового зв'язку "Укрпошта" має намір випустити марки, які будуть присвячені перемозі на пісенному конкурсі "Євробачення" гурту "Kalush Orchestra".

Про це інформує глава компанії Ігор Смілянський у Telegram.

"Ми вітаємо Kalush з перемогою на Євробаченні. Ви круті! Укрпошта випускає марки, згідно рішення Художньої Ради. Але я думаю, в мене буде достатньо аргументів як у голови Ради погодити та пришвидшити випуск марки, присвячений нашим переможцям. Так як ми це зробили з Русланою та Джамалою", - написав він.

При цьому дизайн марки буде погоджено із організаторами "Євробаченням". Адже Україна повинна поважати права інтелектуальної власності.

Керівник "Укрпошти" оприлюднив варіант, як може виглядати марка, присвячена перемозі українців.

Також він нагадав, що в застосунку "Дія", на сторінці "Укрпошти" у соцмережі Facebook та на Telegram-каналі Igor Smelyansky триває голосування, яка марка стане наступною на черзі у випуску. Наразі вже є безперечний лідер, проте ще залишається кілька днів до завершення голосування. А марка Kalush піде поза конкурсом.

Нагадаємо, що 14 травня у Турині відбувся фінал "Євробачення-2022". На цьому етапі виступили представники 25 країн, з яких обрали лише одного переможця – українську реп-групу Kalush Orchestra.

Також ми писали, що Kalush Orchestra у фіналі "Євробачення" закликали врятувати Маріуполь та "Азовсталь".