RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Тріумф України на "Євробаченні 2022": як батьки музикантів Kalush Orchestra зустрічали перемогу

Батьки учасників Kalush Orchestra плакали під час перемоги гурту на "Євробаченні-2022".

Про це повідомляє ТСН.

Мама сопілкаря та вокаліста Тимофія Музичука переживає одразу за двох своїх синів – один представляв Україну на пісенному конкурсі "Євробачення-2022", а другий захищає країну в лавах української армії.

Світлана є викладачем гри на бандурі, і саме вона прищепила Тимофію любов до музики. Дитині доводилося їздити до музичної школи за шість кілометрів від їхнього села.

"Він пішов на баян, а через деякий час ще на сопілку, я його скрізь за собою, тому що мама-музикант... У мене тут (серце - ред.) щось вистрибує, гордість розпирає", - зізнається сопілкарська мати. .

Жінка, намагаючись себе заспокоїти, підспівувала під час виступу та завмерла, коли інший вокаліст Kalush Orchestra Олег Псюк закликав країни Заходу захистити Україну та врятувати героїв "Азовсталі".

Музикантів також підтримували батьки іншого учасника Віталія Дужика, а після оголошення підсумкових результатів не змогли стримати емоції. Вони також чекали дзвінків від своїх синів, яким вдалося з піснею "Стефанія" підкорити "Євробачення-2022".

Батьки учасників групи Kalush Orchestra не сумніваються, що за тріумфом у Турині буде перемога України у війні проти РФ.

Раніше ми розповідали, що українське журі оскандалилося під час голосування на "Євробаченні-2022".