RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У Маріуполі серйозна проблема з водою – люди стоять у величезних чергах: відео

У Маріуполі, який російські окупанти стирають з лиця землі, почалися серйозні проблеми з питною водою. У заблокованому місті питна вода для населення є малодоступною, але всі підвали житлових будинків затоплені.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Телеграмі.

"Росіяни намагаються максимально створити ілюзію "все добре" у місті. Але питання водопостачання та нестача води залишається питанням номер один у місті. Відновлення централізованого водопостачання очікувано перемістилося на "пшик". Крім нових проблем це принесло людям іноді тонкий струмок у кранах перших поверхів і озера на вулицях.Забезпечення питною водою недостатньо. У пунктах розливу великі черги, але навіть тут води на всіх не вистачає.Під особливою загрозою маломобільні та літні люди, які не можуть самостійно долати кілометри для набору води. за збільшення людей і через потепління. Так виглядає типова черга за водою біля лікарні №2", - повідомив Андрющенко.


Нагадаємо, раніше мер також попереджав про те, що росіяни можуть буквально втопити Маріуполь у фекаліях . Найбільший ризик у цьому – стрімке зростання інфекційних захворювань та зростання смертності.