RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Бої в Україні йдуть на чотирьох напрямках: карта боїв від британської розвідки

Продовжується 82 доба повномасштабної російсько-української війни. Збройні Сили України активно борються за деокупацію Харківщини. Водночас залишається напруженою ситуація у Східній операційній зоні.

Міністерство оборони Великобританії з посиланням на власну розвідку створило актуальну мапу російського вторгнення в Україну.

Рожевим на карті позначено тимчасово окуповану російськими військами територію. Активні бойові дії продовжуються у районах, позначених косими лініями. А сині стрілки означають українську перевагу на певних напрямках.

Як бачимо, українські військові витискають окупантів із Харківської області, аж до українсько-російського кордону. Також підрозділи ЗСУ мають перевагу поблизу Миколаєва та Херсона.

Водночас окупанти зосереджуються на Ізюмському напрямку, а також на сході нашої країни, намагаючись йти в наступ, однак щоразу зазнають значних втрат і не мають суттєвих успіхів.

Читайте також матеріал “Апострофа”: Ворог чекає на удар ЗСУ і б'є по мирних містах: онлайн подій війни 16 травня та карта бойових дій