RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Потужна зброя у боротьбі за місце під сонцем: як розпізнати брехню

Експерти в галузі біоенергетики розповіли, як відчути брехню з боку іншої людини та захистити себе від її підступів.

Про це пише "Слова та фрази".

Розвивайте інтуїцію

Всесвіт наділив кожного з нас шостим почуттям, яке здатне захистити від обману. У деяких інтуїція притуплена, але її можна і треба розвивати. Внутрішній голос обов'язково підкаже, що співрозмовник каже неправду – це може бути чітке відчуття або почуття, що щось не так.

Стежте за кармою

Найкраще розпізнають неправду ті, хто самі не брешуть і роблять добро. Вибираючи правду навіть у складних ситуаціях, людина підвищує шанси на те, що й сама не буде обдуреною. Це незаперечний закон, який діє у будь-якій ситуації. Інтуїція такої людини загострюється та захищає її від чужої хитрості.

Тренування дотиків

Можна навчитися розпізнавати брехню за допомогою дотику до співрозмовника. Це непросто, і вимагатиме практики. Щоб тренувати цю навичку, потрібна людина, яка послідовно говоритиме правду і брехню, а ви, торкаючись її, повинні намагатися розпізнати їх. Згодом це виходитиме все частіше.

Тренування погляду

Також розрізняти брехню в чужих словах можна за допомогою прямого погляду в очі. Це теж вимагає тренувань - одна людина розповідає щось, а інша намагається зрозуміти з погляду, бреше вона чи каже правду. Розвиваючи спостережливість, можна навчитися захищатись від обману.

Талісмани

Камінь обсидіан допоможе відрізнити правду від брехні. Він розповсюджує енергетичні хвилі, які можна навчитися розпізнавати. Чим довше володар носить із собою такий талісман, тим точніше він попереджає про небезпеку обману. Схожі властивості мають і срібні прикраси круглої або сферичної форми.

Як писав "Апостроф", психолог Галина Волошина розповіла, чому виникає почуття внутрішньої безпорадності та як з ним боротися .