RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Нескорені люди: боєць "Азова" опублікував епічні фото з руїн "Азовсталі"

Боєць "Азову" Дмитро Козацький опублікував унікальні фотографії буднів захисників Маріуполя, які майже три місяці повномасштабної російсько-української війни жили в підземеллях заводу "Азовсталь".

Про це він повідомив у своєму твіттері та залишив посилання на фотоархів.

Зараз Козацький перебуває у ворожому полоні у зв'язку з проведенням операції по врятуванню захисників Маріуполя, а тому просить відправити фото українських героїв на всі журналістські премії та фотоконкурси для того, щоб про них дізнався світ. Також йому було б приємно після визволення отримати якусь нагороду за свої фотороботи.

"До речі, поки я буду в полоні, залишу вам фото в найкращій якості, відправляйте їх на всі журналістські премії і фотоконкурси, якщо щось виграю, після виходу буде дуже приємно. Дякую всім за підтримку. До зустрічі", - написав він.

Українські герої жили в нелюдських умовах більше 80 днів лише задля того, щоб захистити рідну країну, відтягнути сили ворога на себе та дати шанс іншим підрозділам ЗСУ перегрупуватися та успішно знищувати окупантів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що замкомандира "Азова" записав відеозвернення з "Азовсталі" та розповів, що відбувається з бійцями, яких вивезли із заводу.