RU  UA  EN

Пʼятниця, 31 травня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

31 травня

Всі новини

Арестович розповів про "дупу" на фронті та проблеми у рашистів

У районі населеного пункту Волчанськ у угруповання ЗС РФ можуть бути серйозні проблеми, через які окупанти будуть відрізані від постачання.

Про це в ефірі програми "Фейгін Live" заявив радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

За його словами, "цікаві події" не на користь ЗС РФ відбуваються на півдні від Волчанська у Харківській області. Арестович наголосив, що російське угруповання може бути відрізане від постачання.

"Там у російської армії можуть наступити специфічні проблеми з можливістю постачати угруповання. Простими словами, її можуть підрізати. Не наземними військами, так артилерією. Але, загалом, туди потихеньку рухається історія наша", - продовжив радник голови ОП і додав, що підрозділи ЗС РФ взяли паузу під Ізюмом та намагаються поповнити свої резерви для відновлення наступу.

Також Арестович розповів, що підрозділи української армії змогли зупинити просування окупантів у районі Гуляйполя. Проте, на фронті є напрямки, де ситуація явно не на користь ЗСУ.

"Де у нас найнапруженіша дупа - Попасна, у бік Бахмута і ще трохи на південний захід. Туди перекинуті протягом 2 діб російські сили", - резюмував він в ефірі програми.

Читайте також матеріал "Апострофа": Масовані обстріли Донбасу та терор населення від окупантів: онлайн подій війни 21 травня