RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

Синоптик назвала ідеальний день тижня та уточнила прогноз погоди в Україні

Новий травневий тиждень в Україні розпочинається з підвищення температури повітря після тимчасового похолодання. У цю середу, 25 травня, синоптики прогнозують ідеальну погоду, тому можна сміливо планувати якісь справи на свіжому повітрі.

Про прогноз погоди повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Вже з 24 травня, з вівторка, на заході України повітря прогріється до +20+24 градусів, а на решті територій прогнозується +16+20 градусів. Удень на Закарпатті, Львівщині буде близько +24 градусів, а от на Донеччині та Луганщині +16 градусів.

"Вітер в Україні стане помірним, десь й невеликим, північно-західного напрямку, а в західних областях - південно-західного. Атмосферний тиск буде підвищеним, тому завтра якісь істотні опади - навряд, лише на Лівобережжі можуть походити локальні невеликі дощі", - інформувала Діденко.

За переконанням синоптикині, ідеальним синоптичним днем буде середа, 25 травня, тому якщо ви щось плануєте робити на свіжому повітрі, можна не хвилюватися, що погодні умови зіпсують уже задумане. Погода буде сухою, маловітряною та теплою з +22+24 градуси.

Загалом цього тижня в Україні потепліє в кожному регіоні на кілька градусів, а в деяких областях повітря прогріється до +20+26 градусів. Водночас вже найближчі вихідні, 28-29 травня, принесуть похолодання.

Погода в Києві

У вівторок, 24 травня, опадів у столиці не передбачається, тому погода буде сухою та помірно теплою до +18+19 градусів.

Раніше "Апостроф" писав про прогноз погоди в Україні на кінець травня та додав карти погоди.