RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

20 травня

Всі новини

В Україну повертаються дощі та грози: синоптики назвали дату

Після нетривалого потепління в Україну знову повертаються травневі дощі та грози. У четвер, 26 травня, усією територією нашої країни пройдуть зливи, а місцями навіть із грозами.

Про це повідомляють на метеорологічному сайті Ventusky.

Карта погоди станом на 00:00 26 травня

Вночі 26 травня із заходу на Україну насуватиметься негода: Волинську, частину Рівненської та Львівською, а також Закарпатську області заллє дощем. До того ж на Закарапатті будуть потужні грози. Також незначні опади випадують в інших західних регіонах.

Карта погоди станом на 06:00 26 травня

На ранок 26 травня дощі йтимуть уже і в західних, і в північних, і в центральних областях України, а також навіть зачеплять північ Одеської та Миколаївської областей. У Чернівецькій та Закарпатській областях очікуються грози.

Карта погоди станом на 09:00 26 травня

Опади прогнозуються у північних регіонах, частині центральних та південних, а також у прикордонних районах Чернівецької та Закарпатської областей - там можуть бути й грози.

Карта погоди станом на 18:00 26 травня

Під вечір дощі дійдуть до Сумської, Харківської, Полтавської, Дніпропетровської, Донецької, Луганської та Запорізької областей, однак тут опади будуть короткотривалі та менш інтенсивні. Грози не очікуються.

Карта погоди станом на 21:00 26 травня

І вже ближче до ночі 26 травня дощова погода покине територію України та буде переміщатись на схід. Пізно ввечері очікуються незначні опади в Луганській та Донецькій областях.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що синоптикиня назвала ідеальний день тижня та уточнила прогноз погоди в Україні.