RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Україні сплетуть дощовий "віночок": якою буде погода на уїк-енд

На вихідних в Україні проллються дощі, а температури стануть зовсім літніми, наближаючись у деяких регіонах до 30 градусів спеки. Водночас на заході та півночі країни буде досить прохолодно.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі.

У суботу, 28 травня, дощі очікуються: вночі – на Заході та Півночі; вранці – у Карпатах, у Київській та Чернігівській областях.

“Завтра вдень Україна буде, ніби у дощовому віночку – Волинь, Рівненщина, Львівщина, Карпати всі, Житомирщина, Чернігівщина, Сумщина, Луганська, Донецька області, південна частина України”, – додає синоптик

За її словами, у південних регіонах повітря прогріється до +24…+29 градусів, на Сході очікується +22…+26 градусів, у Центрі +20…+25 градусів, на Півночі та Заході +17…+23 градуси.

У Києві дощ пройде вже сьогодні ввечері та найближчої ночі, завтра вдень ймовірність опадів невелика.

"Температура повітря якраз для весняних унітарних флісових костюмів – ні холодно, ні спекотно, максимально завтра близько +20 градусів", – зазначає Діденко.

Раніше ми писали, що у фінальний тиждень травня Україна нарешті зіштовхнеться зі справжньою спекою літа 2022 року. Натомість циклони "розгуляються" майже у всіх регіонах країни.