RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Вихоплюють люлей: Арестович розповів, де окупанти зазнають відчутних втрат

Триває 93 день повномасштабної російсько-української війни, під час якої країна-агресор Росія несе рекордні для себе втрати й в особовому складі, і у військовій техніці. Зараз це особливо помітно на Херсонському, Запорізькому, Маріїнському та Авдіївському напрямках завдяки професійним діям ЗСУ.

Про це повідомив радник глави Офісу президента Олексій Арестович в етері "ФейгінLIVE".

За його словами, російські окупаційні війська змогли досягти тактичного успіху на деяких напрямках, зокрема, у Лимані на Бахмутському напрямку. Водночас окупанти продовжують нести значні втрати на інших територіях та не мають там успіхів.

"Вони навчилися воювати, і їхній тактичний успіх може перерости в оперативний, але й тут не все так погано. Вони на Бахмутівському напрямку тиснуть, а на Запорізькому вихоплюють люлей. Вихоплюють люлей і на Мар'їнському напрямку, частково – на Авдіївському. Точно вихоплюють на Херсонському", - розповів Арестович.

Як раніше повідомляв "Апостроф", окупанти не полишають спроб вийти на адміністративні кордони Луганської області, продовжуючи штурмувати Сєвєродонецьк та обстрілювати трасу Лисичанськ-Бахмут.

Також "Апостроф" писав, що наступні декілька тижнів будуть найважчим періодом війни, оскільки країни-терорист РФ стягує усі свої сили на Донбас для нового штурму.