RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

Всі новини

Їм не вдається просунутися ні на метр: військова розповіла, чи може бути котел на Донбасі

Українські захисники успішно відбивають усі атаки ворога на Ізюмському напрямку – саме там, де окупанти хочуть зайти з тилу та замкнути коло. Росіянам не вдається просунутися ні на метр.

Про це в ефірі Апостроф TV розповіла заступник командира добровольчого батальйону "Карпатська Січ" Марія Чашка.

За її словами, зараз найбільші та гарячі бої ведуться у Донецькій та Луганській областях. При цьому не можна виключати важливість Ізюмського напрямку.

“Саме ця територія – напрямок від Ізюма через місто Барвінкове і далі – є одним зі стратегічних планів ворога, щоб замкнути коло та зайти з тилу. Оточити кордон Донецької та Луганської областей та створити так званий котел, щоб просунутися вглиб територією”, – каже військова.

Українські воїни надійно тримають позиції на Ізюмському напрямку та переконані, що росіянам не вдасться втілити план створення котла для наших військ на кордоні Донецької та Луганської областей.

Загалом, якщо оцінювати ситуацію протягом останнього тижня, ми можемо сказати, що ворог накопичує сили на Ізюмському напрямку. Час від часу він здійснює спроби прориву, які ми разом з усіма підрозділами, що стоять тут, успішно ліквідуємо, знищуємо. Їм не вдається просунутися на метр. Проте, ми іноді переходимо до контрнаступу. Після цього вони надовго затихають, – уточнила Чашка.

Детальніше читайте у матеріалі “Апострофа”: Росіяни кажуть "нам краще здатися, ніж померти" - замкомандира батальйону "Карпатська січ"