RU  UA  EN

Вівторок, 9 липня
  • НБУ:USD 40.39
  • НБУ:EUR 43.45
НБУ:USD  40.39
Суспільство

Новини

8 липня

Всі новини

Дальнобійні ракети для України: на Банковій розповіли про виття над російським болотом

Росіяни дізнались, що незабаром Україна отримає далекобійні РСЗВ MLRS, та одразу почали панікувати, впадаючи в істерику. Водночас російське окупаційне військо не цурається бити по мирних українцям важкою артилерією чи авіацією.

Про це повідомив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

Російські окупанти знищують українську інфраструктуру та вбивають мирних громадян із застосуванням усіх видів важкої артилерії, важких вогнеметів, реактивних систем залпового вогню, важких авіаційних бомб та крилатих ракет різних модифікацій із дальністю понад 1000 км, а також постійно лякають тактичною ядерною зброєю та хімічними атаками.

"Іще раз по складах: істоти з російськими паспортами заходять до суверенної України й випалюють тут усе підряд усіма видами неядерної зброї. Хоча через своє вроджене боягузтво готові застосувати вже й "тактику", і "хімію". І абсолютно шизофренічно вважають, що мають на це право – вбивати всіма (наголошую – всіма) видами важкої зброї мирних людей у абсолютно суверенній іншій державі", - наголосив Подоляк.

Разом з цим вони починають впадати в істерику, як тільки стало відомо, що Україна все-таки отримає MLRS з дальністю в 100 км. Мешканці країни-терориста Росії не на жарт злякалися того, що найближчим часом вони отримають потужну відповідь на свої звірства та воєнні злочини в Україні, та вимагають зупинити поставки важкого озброєння на потреби ЗСУ.

"Дикий вереск стоїть зараз над усім російським болотом: "Тільки не це! Тільки не давайте їм реактивні далекобійні системи! Тільки не зброя відплати!"… Що це означає? Лише одне. Росія здатна воювати виключно проти беззбройних мирних громадян і відразу ж "надзюрює" собі в штани, якщо опонент отримує рівноцінну зброю. Висновок? Простіше нікуди. Два диких російських ґвалти: "скасуйте санкції!" і "на колінах благаємо: не давайте українцям MLRS!" – прямий доказ крайньої ефективності саме цих двох кроків...", - резюмував Михайло Подоляк.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що росіяни переводять свої командні пункти подалі від кордонів з Україною після новини про постачання в Україну MLRS.