RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Окупанти відмовляються виконувати накази командування: хотіли розстріляти генерала, дані перехоплення

Російські окупанти погрожують своїм генералам, що розстріляють їх, оскільки не хочуть іти в наступ проти Збройних Сил України. Їх зупиняють значні втрати окупаційного війська в особовому складі та техніці.

Про це свідчить перехоплена телефонна розмова окупантів.

У Донецькій області контрактники з окупаційної армії країни-терориста РФ ледь не застрелили генерала Валерія Солодчука разом з його охороною, які прибули до місця базування бригади, щоб приборкати бунт серед окупантів та примусути "відмовників" продовжувати воювати.

Російські окупанти відмовилися виконувати наказ, оскільки розуміють кількість втрат та свої перспективи в цій війні (у розмові загарбник скаржився, що від його бригади із 600 осіб залишилась лише третина). А їхній генерал після цього ганебно втік з передової.

"У нас батарея практически вся в отказ пошла. Он начал стволом махать, стрелять: "Я, говорит, вас завалю, если вы, нах*й, не поедете туда!..." И все. Тут пацаненок: "Иди, говорит, вали!". Еб*ть, он гранату, чеку выдернул, говорит: "Ну давай, застрели, говорит, меня! Вместе, говорит, подорвемся тут»" Всё. Там и спецназовцы на нас тоже стволами тыкать начали, мы на них стволами. Короче, чуть не перестрелялись все нах*й. Он в свой бобик сел, уехал", - розповів окупант своїй дружині.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що після провалу так званої "спецоперації" у Росії проходить масова зачистка генералів.