RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

26 вересня

25 вересня

24 вересня

23 вересня

20 вересня

19 вересня

Всі новини

Сильні молитви за Україну, її захисників та тих, хто постраждав від війни

Україна продовжує визвольну війну із російськими окупантами. Українці героїчно борються з ворогом, вірячи в те, що добро переможе зло та звертаються до Божої допомоги.

"Апостроф" публікує молитви за українських воїнів та всіх, хто страждає від війни.

Молитва за воїнів

О, Боже, Отче, Вседержителю, всього видимого і невидимого! Покірно благаю Тебе в ім'я єдинородного Сина Твого, Господа і спасителя нашого Ісуса Христа, щоб Ти потугою вседіючого Духа Твого, поблагословив воїнів України, які гідно і мужньо боронять землю нашу на суші, у повітрі і на морі. Нехай вороги люті, що воюють проти нас, будуть до єдиного розбиті. Спаси і збережи воїнів наших від усякої біди, від поразки, від згуби, і просвіти їхні уми та зміцни їхній дух, щоб перемогли ворога супостата. Зроби так, щоби згинули усі нападники наші - а не вони. І здійсни на них оце написане: "Господь, Бог наш, йде з вами, щоб воювати за вас з ворогами вашими і порятувати вас". Амінь.

Молитва за воїнів та тих, хто потерпає від війни

Боже Великий, Боже Всесильний! Ми, грiшнi дiти Твої, у покорi сердець наших приходимо до Тебе i схиляємо голови нашi. Отче! Прости провини нашi та провини батькiв, дiдiв i прадiдiв наших. Прийми нинi, благаємо Тебе, щиру молитву нашу i подяку нашу за безмежне милосердя Твоє до нас. Вислухай нашi молитви i прийми благання сердець наших. Благослови нашу Батькiвщину Україну, перемогу над ворогом, долю та щастя їй дай. Премилосердний Господи, усiм, хто вдається до Тебе з благанням, милiсть Твою подай.

Благаємо Тебе, Боже, за Воїнів і Захисників, за братiв i сестер наших, за вдовиць, за сирiт, за калiк i немiчних, за тих, хто в окупації і полоні, за тих, хто в скрутних життєвих обставинах, за біженців i за всіх тих, хто Твого милосердя та допомоги Твоєї потребують. З’єднай нас усiх в єдину велику Христову сiм’ю, щоб усi люди України нашої єдністю й перемогами славили величне iм’я Твоє завжди, i нинi, i повсякчас, i на вiки вiкiв. Амiнь.

Молитва за Україну

Боже Вседержителю, Господи милосердя, вислухай наші молитви у час великої скорботи, що приносимо за Україну перед престолом Твоєї всемогутності! Не залиши наших міст і сіл, охорони кожного українця й українку світлом Твоєї благодаті, не дай, щоб зневіра здолала нас. Зішли на кожного з нас дух покаяння за гріхи наші й огорни світлом твоєї любові! Збережи життя наших воїнів і сподвигни їх на мужність та звитягу, бережи їх від кулі й рани сметроносної. Осіни благодаттю Святого Духа керівників нашого війська і держави, щоб вони були добрим знаряддями твоїх намірів. Розбий злі задуми й підступи ворогів видимих і невидимих, посором їхню гординю й жорстокість. Вчини нас твоїм святим народом, що ходить стежками твоїх повелінь, і даруй нам жадану перемогу й мир, що сходить від Тебе – Отця, і Сина, і Святого Духа нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Раніше "Апостроф" публікував молитви для матерів та дружин українських захисників.