RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Третя декада буде найтепліша: прогноз погоди у червні від народного синоптика

У червні спеки не буде, проте варто очікувати помірно теплої погоди, особливо після 20-х чисел місяця.


Про це заявив народний синоптик Володимир Деркач із Волині, який веде спостереження за погодою понад 15 років, інформує "Телеграф".

Так, за його словами, після мінливої погоди протягом усієї весни, 30-градусної спеки на початку літа також очікувати не варто.

У перші дні літа, тобто з 1 по 10 червня, зберігатиметься досить помірна температура по всій території України. Проте згодом почне поступово теплішати. З невеликою перервою в 1-2 дні тепло протримається до кінця першої десятиденки. Також висока ймовірність опадів на початку цього відрізка.

У середині червня тепла погода утримається. У деякі дні температура повітря перевищуватиме 30 градусів, але це буде винятком. За словами синоптика, опадів буде менше, але вони носитимуть локальний характер. Можливі сильні короткочасні дощі, іноді з поривами.

Після 20-х чисел буде найтепліше в червні – дощів практично не буде і обійдеться практично без різкої зміни погоди. Наприкінці декади температура трохи знизиться.

Раніше ми писали, що у червні на Україну очікує "сезон погодних контрастів" - в одних регіонах будуть дощі та опади у вигляді градів, а в інших буде спекотна погода.