RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

У рази більше офіційних даних: названо шокову цифру втрат російської армії

Військовий експерт Юрій Федоров впевнений, що втрати російського окупаційного війська в особовому складі разом із пораненими, які не повернуться на фронт, становлять близько 100 тисяч осіб. У зв'язку з цим у РФ активно проводять приховану мобілізацію.

Про це Федоров розповів в етері програми "Популярна політика".

За його словами, Збройні сили країни-агресора РФ втратили вже близько 100 тисяч осіб - це й загиблі, й тяжко поранені, які не зможуть продовжувати брати участь у бойових діях проти України.

Таку інформацію може підтверджувати проведення активної прихованої мобілізації в Росії, де чоловіків усіма методами намагаються залучити до війни. Наприклад, співробітники одного з лісогосподарств Амурської області повідомили, що до них прийшов військкомат, забрав усіх чоловіків підприємства і наполегливо пропонував підписати контракт на військову службу, мовляв, Україна нібито вже по території РФ стріляє, тому їх все одно заберуть в армію, а так вони хоча б гроші зможуть заробити.

Також в Росії на кожному кроці соціальна реклама із закликом вступати в лави ЗС РФ.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що командування ЗС РФ не дає звільнитися російським контрактникам зі служби, оскільки боїться, що воювати буде просто нікому.