RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

27 травня

26 травня

25 травня

24 травня

Всі новини

Убитий в Україні генерал РФ Кутузов раніше був "фотомоделлю": нові подробиці

З'явилися цікаві подробиці з життя ліквідованого на Донеччині українськими військовослужбовцями російського генерал-майора Романа Кутузова.

Про це написав журналіст Іраклі Комахідзе, який відслідковує втрати російської армії, на своїй сторінці у мережі Facebook.

Він зазначає, що командувач корпусу "ДНР" Кутузов у минулому був фотомоделлю та "обличчям" Повітряно-десантних військ РФ.

"Р. Кутузов ще далекого 2009 року був фотомоделлю і прикрашав рекламно-пропагандистський банер із закликом на контрактну службу у ВДВ", - написав журналіст.



Ще Кутузова у званні полковника упізнали на серії фото 2015 року з альбому колишнього бойовика незаконного збройного формування "Л/ДНР" Ігоря Ніколаєва, котрий став інвалідом після поїздки на територію Донбасу у 2014-15 роках.



Також він розкритикував те, як про знищення чергового російського військового керівника написали пропагандистські ЗМІ Росії.

"Дуже розвеселив пост із приводу "героїчної загибелі" генерала Романа Кутузова на одному з рос. пропагандистських ресурсів. Основні тези: російські генерали в тилу не ховаються (проте ...);він спокійно йшов кар'єрними сходами, але помер як солдат, борючись на передовий (мабуть, кар'єра йшла з точністю навпаки - від генерала - до рядового)", - додав журналіст.

Відомо, що генерал-майора ЗС РФ Романа Кутузова ліквідували на Донбасі 5 червня.

Як повідомлялося, ліквідація російських генералів в Україні є сильним деморалізуючим фактором. Крім того, на заміну цим командирам прийдуть віддані режиму, але не перевірені в бою люди, що може суттєво погіршити становище Росії у цій війні.