RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Настало справжнє літо: Україну накрила спека і насувається хвиля гроз зі зливами

Червень приніс в Україну справжню літню погоду - найближчими днями буде спекотно, але насуваються дощі та грози.

Про це свідчать прогнози Українського гідрометцентру.

У вівторок, 7 червня, по всій Україні буде сонячно, без опадів, лише у Криму можливий невеликий дощ. Вдень стовпчики термометрів покажуть від 24 до 29 градусів тепла, вночі прогнозується від +10 до +18 градусів.

У середу, 8 червня, по всій Україні буде сухо, хмарно із проясненнями. Вдень повітря прогріється до +24+30 градусів, уночі очікується 11-18 градусів із позначкою "плюс".

У четвер, 9 червня частина країни накриють дощі з грозами. Зокрема, вони пройдуть у західних та південних областях України. Вдень синоптики прогнозують від 24 до 29 градусів тепла, вночі - +10 +18 градусів.

Наступного дня, 10 червня, грозовий фронт розшириться також на центральну частину України, дощі з грозами пройдуть на більшості території країни, проте температура повітря буде високою. Вдень градусники покажуть від +24 до +30 градусів, уночі прогнозується 12-18 градусів із позначкою "плюс".

У суботу, 11 червня, дощі з грозами пройдуть по всій Україні, крім східних, Харківської та Запорізької областей. Вдень прогнозується від +24 до +30 градусів, уночі - 13-18 градусів тепла.

Раніше "Апостроф" розповідав, що у червні буде багато дощів з грозами, місцями – сильні шквали вітру та град. Середня температура повітря буде вищою за звичайну.