RU  UA

"Все пропало" або "ми вже перемогли": Кім розповів про настрої у Миколаєві

Голова Миколаївської обласної адміністрації Віталій Кім розповів, які настрої панують у регіоні в умовах регулярних обстрілів з боку російських окупантів.

Про це йшлося у ефірі Апостроф TV.

За його словами, на початку війни в області були песимістичні настрої.

"Знаєте, з самого початку був настрій "все пропало". Потім настрій був "ми вже перемогли". Зараз настрій такий, що треба працювати на перемогу, і це складно. Постійно треба це робити, і мало ресурсів, проблеми з роботою, проблеми з безпекою. Але треба працювати. Такий загалом настрій. Навіть волонтери перейшли в режим постійної кропіткої праці. Усі працюють зараз на фронт", - розповів Кім.

Самого Віталія Кіма деякі російські Telegram-канали вже "поховали", але його це не лякає - багато хто каже, що через це голова Миколаївської ОВА житиме довго.

"Яка мета? Я ж не можу знати, що в дурних головах коїться. Вони там щось придумали, хтось кудись вкинув або зробив висновок, що якщо мене немає в ефірі, то зі мною щось сталося. Ні, я просто був зайнятий, я працював", - прокоментував він дезінформацію про свою загибель.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": Росіяни своїми обстрілами хочуть залякати людей, тому б'ють без розбору – Віталій Кім.