RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Слова матеріалізуються: топ-4 фраз, здатні забрати щастя

Сила слова дуже велика, за її допомогою ми постійно впливаємо на реальність. Примітно, що це стосується як сказаних вголос слів, так і фраз, з яких складаються наші думки. Існує щонайменше чотири вислови, які можуть зіпсувати життя.

Про це пише Slovofraza.

"Я не зможу"

Ці слова забирають енергію, удачу та ентузіазм. Заперечення не приносить щастя та успіху. Правильно говорити "я зможу це зробити, після того, як розберуся з тим чи цим".

"Мені б твої проблеми"

Всесвіт не розрізняє сарказму чи іронії, а все розуміє буквально. Тому замовлення буде виконано – ви отримаєте такі самі проблеми. Підтримати людину можна більш екологічно, наприклад, словами: "Ти впораєшся з труднощами".

"Я ніколи не…"

"Ніколи" - дуже потужне слово, від якого краще відмовитися. Замість "я ніколи не буду з тобою спілкуватися", краще сказати "я не хочу з тобою спілкуватися". "Я ніколи не буду" краще замінити на "я постараюся".

"Мені не щастить"

Повторюючи цю та подібні фрази легко перетворити своє життя на низку невдач. Думайте і кажіть: "Мені обов'язково пощастить". Тоді це обов'язково станеться.

Не зайвим буде проаналізувати свої улюблені висловлювання і зрозуміти, як вони впливають на ваше життя. Повірте, ви дуже здивуєтеся.

Раніше психологи розповіли, як зберегти стосунки на відстані. Ці поради особливо актуальні під час війни.