RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Тіла складають як дрова: російський окупант розповів, як ховають його "колег"

Російський окупант розповів за телефоном своєму товаришу, як вони складають трупи рашистів штабелями на вулиці для подальшого поховання у закритих трунах, щоб росіяни не бачили скільки насправді загинуло загарбників і щоб не чутно було смороду від тіл.

Про це йдеться у відповідній телефонній розмові, передає Служба безпеки України на своїй сторінці у Facebook.

На запитання товариша, чому ховають у закритих трунах, окупант відповів, що це через сморід від трупів, які лежать на вулиці.

"Вони лежать штабелями. Ні в холодильниках, ніде. Просто на вулиці лежать, як дошки... Там запах божевільний", - сказав рашист.

СБУ проаналізувала розмови інших загарбників, резюмувавши, що російські бойовики намагаються приховати масштаби втрат, тому везуть трупи інших окупантів невеликими партіями вночі. А поки трупи чекають своєї черги, вони починають гнити.

Раніше ми писали, російські окупанти, які втекли з-під Києва на схід України, не можуть звикнути, що доводиться жити в окопах замість будинків заможних українців. У перехоплених розмовах, вони говорять про деморалізований стан та скаржаться на важкі умови на Донецькому напрямку.

Нагадаємо, окупанти страждають не тільки від ЗСУ, а й від українського спекотного літа. Оскільки Кремль розраховував здобути перемогу ще у лютому, загарбники воюють в осінній утепленій формі. Крім того, через провальне забезпечення вони потерпають від спраги.