RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Моляться прямо в окопах: контратаки ЗСУ наводять жах на російських окупантів

Російське окупаційне військо щодня несе непоправні втрати в особовому складі та військовій техніці, особливо на тих напрямках, де Збройні Сили України переходять у контрнаступ. Окупанти ховаються в окопах та моляться, щоб вийти з нього живими.

Читайте також: Ракетний удар по Чорткову та бої на Херсонщині: онлайн війни 12 червня

Про це розповів російський окупант, який "потрапив під роздачу", у перехопленій розмові.

Росіянин у телефонній розмові скаржиться, що спочатку його підрозділ потрапив від вогонь українських "Градів", а потім ще й під мінометний обстріл від ЗСУ. Це змусило окупанта згадати навіть про Бога, сидячи в окопі та сподіваючись вижити. Однак він сам вторгся в Україну, щоб окуповувати, вбивати, мародерити та ґвалтувати.

"Сначала "Градами" накрыли, нах*й. Потом, только чуть очухались: *бать, минометoм! У меня прям 10 метров от окопа… *бать... В окоп, короче, запрыгнул: как у*бало… Сидишь в окопе, бл*дь, *бать, п*здец: "Господи, бл*дь! Только не в окоп, только не окоп! Короче, бл*дь, лес горит, – ну, п*здец! Просто ад какой-то, нах*й!" - описав ситуацію ворог.

ЗСУ подбають, що кожен клаптик української землі став для російських окупантів справжнім пеклом.

Раніше "Апостроф" публікував відеозвернення президента Зеленського, у якому він повідомив про успішний контрнаступ ЗСУ на півдні країни.