RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Дощі, грози та потепління: синоптики уточнили прогноз погоди до кінця тижня

Наприкінці цього тижня на Україну очікують зміни погоди - в основному, буде тепло, проте також можливі і дощі з грозами.

Про те, яким буде прогноз погоди у період з 16 по 19 червня, повідомив Укргідрометцентр.

У четвер, 16 червня, по всій території України буде переважно тепла погода - лише в Донецькій та Харківській областях будуть дощі. Здебільшого температура повітря вдень буде коливатися від +23 до +25 ℃, а вночі - від +7 до +16 ℃.

У п'ятницю, 17 червня, на більшій частині території України, за винятком Харківської, Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Запорізької, Херсонської областей та Криму, випадуть дощі – у деяких місцях вони будуть із грозами. Вдень стовпчики термометра будуть коливатися від +17 до +27 ℃, а вночі – від +11 до +17 ℃.

У суботу, 18 червня, ситуація зміниться - на заході країни буде переважно сонячно, тоді як на півночі, півдні та сході, а також у центрі будуть дощі, місцями з грозами. Температура повітря вдень коливатиметься від +21 до +27 ℃, а вночі – від +11 до 16 ℃.

У неділю, 19 червня, на всій території України буде сонячна погода – дощі з грозами пройдуть лише у Донецькій, Луганській та Харківській областях. Стовпчик термометра вдень коливатиметься від +23 до +29 ℃, а вночі – від +12 до +18 ℃.

Раніше "Апостроф" повідомляв про прогноз народного синоптика, який попередив про різку зміну погоди в Україні.