RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Путін вийшов із тіні: британський аналітик пояснив ситуацію зі здоров'ям диктатора

Президент Росії Володимир Путін є "іпохондриком", який надмірно занепокоєний станом власного здоров'я, а змінені риси обличчя говорять про те, що він користується ботоксом.

Таку думку про здоров'я Путіна висловив британський аналітик з оборони та безпеки, професор Майкл Кларк, пише Sky News.

Він стверджує, що інформація про смертельні хвороби російського диктатора є більше надуманими, бо немає переконливих доказів.

"Коли ви бачите його у відео, які ми бачимо все частіше зараз, коли COVID закінчився, і тепер він виходить із тіні, де він був понад два роки, і він дає зрозуміти, що все під контролем - він виглядає нормально... Я розмовляв з багатьма людьми, які кажуть, що хворобу Паркінсона не можна визначити за його ходою, не можна виявити симптоми раку, просто дивлячись на фотографії... Я підозрюю, що він лише іпохондрик", - стверджує аналітик.

Кларк розповів, що поруч із Путіним завжди є невелика команда лікарів і він часто залишає збори, щоб піти і порадитися з ким-небудь, що говорить просто про надмірну стурбованість здоров'ям. Він нагадав, що російському президенту скоро виповниться 70 років.

"Відомо, що він вдарився у ботокс доволі сильно, я завжди говорю, що він намагається бальзамувати себе, поки він живий - він дійсно приймає багато ботоксу", - зазначає фахівець.

Кларк переконаний, навіть якщо Путін хворий чи захворіє - він просто піде у відставку, а війну в Україні надалі вестиме Микола Патрушев (ред. - секретар Ради безпеки РФ), який буде не кращим за свого попередника.

Як повідомлялося, президент РФ Володимир Путін навіть із серйозними хворобами, які підтверджують розвідувальні служби, здатний ще кілька років залишатися при владі.