RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

"Обмочився уві сні": ЗМІ розповіли про делікатну хворобу Путіна

Президент РФ Володимир Путін, який називає себе "збирачем земель", воює не тільки за українські території, а й з низкою хвороб, серед яких - енурез.

Про це повідомляє Telegram-канал GeneralSVR.

Як запевняє канал, глава Кремля страждає на нічне нетримання. Раніше таких інцидентів вдавалося уникати завдяки лікуванню та тимчасовому поліпшенню стану, однак, дана хвороба знову нагадала про себе.

"Повернувся енурез до чинного президента Росії Володимира Путіна. У ніч з 21 на 22 червня, коли під егідою Адміністрації президента РФ чорномагічні спільноти Москви проводили псевдоритуал, який мав принести президенту здоров'я та удачу, саме цієї ночі Путін обмочився уві сні, чого з ним уже досить давно не було. Доки прислуга та охорона президента, невдоволено посміюючись, втрачають останню повагу та страх до президента, лікарі кажуть "перенервував", - пише канал.

Канал не зазначає джерел такої інформації, але його попередні відомості про стан здоров'я Путіна згодом збувалися.

Як повідомлялося, президент Росії Володимир Путін є "іпохондриком", який надмірно занепокоєний станом власного здоров'я, а змінені риси обличчя говорять про те, що він користується ботоксом, каже британський аналітик з оборони та безпеки.