RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Україну "закидають" ракетами найближчим часом: військовий експерт назвав критичні дати

Країна-тероририст Росія веде повномасштабну війну проти України, її суверенності та незалежності, що закріплено в українській Конституції. І незабаром Україна, найімовірніше, отримає статус кандидата на членство у ЄС та відзначатиме День Конституції, а це ненависні для путінського режиму події.

Читайте також: Історичний момент: Європарламент підтримав надання Україні статусу кандидата у ЄС

Про масовані ракетні обстріли, які очікуються в Україні найближчим часом у зв'язку з вищезазначеними подіями, повідомив військовий експерт Олег Жданов в етері телемарафону "Єдині новини".

Він переконаний, що ракетні удари по території України, які будуть більш інтенсивні, пов'язані із двома політичними заходами.

"Сьогодні (23 червня) саміт, який має дати нам статус кандидата в члени ЄС. 28 червня у нас День Конституції. Теж політичне свято для України та дуже болісне для Путіна", - зауважив Жданов.

Також військовий експерт прогнозує найзапеклішу фазу боїв на Луганському напрямку, яка стане "останнім ривком російської армії".

Схожий прогноз озвучив і відомий астролог Влад Росс: уже складні ситуації можуть відбуватися у дні нашої незалежності. Ось буквально найближчим часом складні дати – це 27-28 червня".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що посилення ракетних обстрілів Одеси та області з боку Росії можуть бути своєрідним попередженням для Молдови, яка разом з Україною може отримати статус кандидата на членство у ЄС.