RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Коли і де в Україні спаде спека: карта погоди та дати

В Україні з 28 червня повертається сильна спека, однак затримається вона ненадовго.

Коли саме температура знизиться, інформує погодний радар Ventusky.

30 червня

У четвер стовпчики триматимуться на пікових +28... +38 градусів у північних, західних, східних та південних областях. У центрі країни температура буде дещо нижчою, не підніматиметься вище +23...+25 градусів.

1 липня

У п'ятницю температура майже по всій країні досягатиме +38 градусів, тільки на Закарпатті буде в районі +22...+27 градусів.

На решті території – вище +30 градусів.

2 липня

У суботу на заході країни повіє дещо прохолодніше повітря. Так, на Закарпатті, частково на Львівщині, Тернопільщині, Рівненщині та Буковині стовпчики термометрів опустяться до +21...+25 градусів.

В решті областей буде вище +30 градусів.

3 липня

У неділю комфортна температура у межах +20...+25 градусів пошириться із західних областей частково на північ, охопивши Закарпатську, Львівську, Тернопільську, Рівненську області, Буковину, а також Хмельницьку, Вінницьку, Житомирську, частково Київську та Чернігівську області. У решті областей буде +30 градусів і вище.

4 липня

У понеділок знову майже по всій країні очікується температура вище +28 градусів, а більш прохолодно на рівні +22...+26 градусів буде на Закарпатті та Буковині, частково на сході (Запорізькій, Донецькій областях).

На більшій частині території - вище +30 градусів.

5 липня

У вівторок спека на більшій частині території країни відступить. Так, на у західних, північних, частково центральних та південно-східних областях температура повітря опуститься до +15...+23 градусів. На решті території буде вище +28 градусів.

Нагадаємо, що експерти повідомляли про те, як пережити пекельну спеку. Багато людей можуть отримати тепловий удар або зневоднення в умовах ядухи та спеки, проте цього можна запобігти.