RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Замість сонця – дощі з грозами: де і коли в Україні зміниться погода

Упродовж поточного тижня сонячна погода буде змінюватися на дощі з грозами, а потім навпаки. Разом з цим температура повітря залишиться на стабільно високою від +27 до +33 градусів.

Про прогноз погоди повідомили в Укргідрометцентрі.

Погода 28 червня

У вівторок погода на більшій частині України буде сонячна на спекотна. Середня температура вночі від +15 до +20, а вдень сонце прогріє повітря до +33 градусів. Водночас у Сумській, Полтавській та Харківській областях очікуються дощі з грозами.

Погода 29 червня

У середу дощі поширяться з північного сходу на всю центральну, північну та частину південної України. На заході та сході все ще весь день буде ясне сонце. Цього дня вночі прогнозується +17+21 градус, а от удень у регіонах із сонячною погодою позначка термометра сягатиме +34 градусів.

Погода 30 червня

У четвер дощі з грозами поширяться ще на кілька областей, зокрема, охоплюватимуть ще й Чернівецьку, Запорізьку, Дніпропетровську та Харківську області, які ще в четвер насолоджувалися сонячною погодою. Разом з цим знизиться й температура повітря в регіонах з щоденними дощами: вночі +17+21, а вдень +26+30 градусів. Водночас на заході України місцями стовпчик термометра покаже +36 градусів.

Погода 1 липня

У п'ятницю дощі з грозами швидко перемістяться у південно-західні області України, але ні денну, ні нічну температуру це не знизить. Наприклад, на Закарпатті вночі до +22, а вдень до +35 градусів. На решті територій України очікується мінлива хмарність або сонячна погода.

Погода 2 липня

У суботу більша частина території України зможе насолодитися сонячною погодою з мінливою хмарністю, тоді як деякі західні області будуть змушені носити з собою парасольки, адже до них завітають дощі з грозами.Температура повітря вночі від +14 до +22, а вдень від +26 до +36 градусів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як пережити спеку, яка прийде в Україну.