RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Жодних лімітів: велика мережа АЗС зняла обмеження на продаж палива

В Україні ситуація з паливом почала стабілізуватися. Зокрема, мережа АЗС "WOG" зняла обмеження на відпуск пального. Такі зміни стали чинними сьогодні, 1 липня.

Про це повідомили в пресслужбі АЗК "WOG".

З 1 липня українці зможуть заправити свої автомобілі будь-яким доступним пальним на АЗС "WOG" без жодних лімітів. Нові умови діють для всіх учасників програми лояльності PRIDE.

До того ж власники картки PRIDE тепер можуть купувати газ за готівку чи з допомогою банківських карток на тих АЗС, де відпускали паливо лише за безготівковий розрахунок.

У коментарях до публікації про зняття лімітів жінка запитала, чи можливо зараз брати пальне в каністру, адже це питання цікавить багатьох автовласників. На що їй відповіли так: "По мірі збільшення наявності пального, обмеження на відпуск в каністри буде переглядатись. Наразі в деяких регіонах, де запаси пального більші та вдалось налагодити більш стабільні поставки, відпуск в каністри, які сертифіковані для зберігання пального, уже дозволений".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Україні озвучили терміни закінчення паливної кризи - бензин та дизель будуть доступні на всіх мережах АЗС у країні.