RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

Башти Кремля мають знайти консенсус: у розвідці назвали два сценарії повалення Путіна

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, який раніше назвав терміни завершення війни, розповів про два сценарії, за якими може відбутися зміна влади у Кремлі.

Про це пише "РБК-Україна".

"Можливі лише два варіанти, чим усе це закінчиться. Перше, це наступник Путіна зупиняє основні дії не лише в Україні, а в багатьох куточках світу. І каже: "Знімайте, будь ласка, з Росії всі накладені санкції, вибудовуємо нові відносини. Росія тут ні до чого, виключно була людина, яка керувала раніше державою, і це її особисті проблеми, він маніяк", - пояснив Буданов.

Таким чином відбудеться так звана депутинізація і в усьому звинуватить Путіна. Другий варіант, за словами Буданова, передбачає розвал Росії на три і більше частин. Глава ГУР додав, що щодо фігур "наступників" Путіна, "цей процес якраз зараз триває" і відмовився називати конкретні імена, щоб не заважати цьому процесу.

"Це дуже сильно підкилимна боротьба. Башти Кремля мають між собою знайти якийсь консенсус. А це важко", - сказав Буданов.

Як повідомляв "Апостроф", російський публіцист Андрій Піонтковський, який проживає у Вашингтоні, розповів, що на тлі повномасштабної російсько-української війни чутки про хвороби Путіна поширюються з неймовірною швидкістю, що тягне за собою боротьбу за владу в Кремлі.