RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Кремлі розпочався "кастинг" на місце Путіна: Піонтковський розповів про хворобу президента РФ

На тлі повномасштабної російсько-української війни чутки про хвороби Путіна поширюються з неймовірною швидкістю, що спричиняє боротьбу за владу у Кремлі та вичікування російських чиновників на звільнення "вакансії".

Про це повідомив російський публіцист, що проживає у Вашингтоні, Андрій Піонтковський в етері 24 каналу.

Він зауважив, що за останні роки російському диктатору приписували безліч хвороб, зокрема, рак "ледь не усіх органів". Однак чутки не безпідставні, оскільки деякі ситуації дають зрозуміти наявність проблем із здоров'ям Путіна.

"Таке враження, що звільняється якась вакансія у Кремлі. І усі беруть участь у "кастингу" на цю вакансію, мовляв, хто більше гидоти скаже про Україну", – зауважив Піонтковський

Водночас "Апостроф" писав, що навіть серйозні проблеми із здоров'ям не гарантують швидкої смерті Путіна. Таку думку висловив експерт з політичних досліджень, який вважає, що очільник Кремля має онкологію, проблеми з нервовою чи судинною системами.

Раніше "Апостроф" повідомляв, чому в Путіна "місяцеподібне обличчя". Лікар пояснив, про що говорять постійні зміни на обличчі російського диктатора.